Welcome to my blog.. Enjoy your reading!! Keep smiling Ok!!! (^_^)

Rabu, 21 November 2012

Sunway Lagoon

Sangat seronok, sangat best, sangat penat dan sangat ........... WOW!!!! HENSEM ..... hahahaha. Cuci mata la. Dah lama tak buat aktiviti macam ni.. LOL.

Tapi, sumpah sangat penat.

Memandangkan semalam 20 november 2012, Sunway Lagoon ada menyediakan tiket semurah RM20. Hahaha.. Sape tak nak wei... Harga runtuh habis tu....

Aku & the gang sanggup bangun seawal 5 pagi dan keluar rumah seawal 5.30 pagi semata-mata nak pergi Sunway Lagoon tu. Apa je la yang ada kat sana kan. Ikan duyung je pn...

Kami sampai sana around 6.30am. Jangan terkejut, seawal 6.30 pagi, dah ramai yang memenuhi kuanter tiket kat situ. Including as. Hehehe...

1000 yg terawal sahaja yang dapat beli tiket dengan harga RM20 tu.. Dan kami pun berjaya. hahahahahhahaha *muka bangga giler..

Beratur punya la macam duduk dalam tin sardin. dengan panas xde kipas dia. Dengan bahang manusia yang dah bersesak-sesak menghimpit aku. Bau masam je semua. hahaha... (tak mandi lagi tu. masing2 nk mandi kt kolam.) Nasib baik la aku beratur sebelah En.Comel.. Pergh!!! cair la kejap. Heheheeee...

Lebih kurang pukul 9 pagi, baru la kuanter tiket terhegeh-hegeh nak bukak. Bayangkan, berapa lama kitorg tersepit di celah-celah bau badan manusia+peluh jantan En.Comel aku tu. Huish!!! sangat terseksa. Lebih kurang 2 jam setengah aku tersiksa di celah-celah ribuan manusia yang tak mandi tu.. Hahaha.. Sabar je la.. kau yang nak sangat kan...

Bila dah dapat masuk tu, semua permainan kitorg main.. (BOHONG!!!!!) Tapi yang paling best,,,, aku x nmpk pn apa yg best kat sini. Tapi bagi kaum ADAM, sangat best kalau datang sini. Selain have fun, boleh cuci mata sekali. Dapat tengok awek seksi.. Bukan seksi sikit2, seksi habis bhai... Suku b****, separuh b**** & hampi berb**** pun ada gak. Seksi habis. Bikini transparent pun ada... (BOHONG!!!!) Ala, event diorg tutup part2 tertentu, tp still boleh nmpk sbb jarang. Yang melayu pun dah mcm Minah Salih celup aku tengok. Hahahahahah.... Sangat terkejut la bagi aku yang sangat kekampungan ni..

Dan yang paling best, aku just spend RM50 only utk event kali ni. PERGH!!! superb habis. Selama ni,  kalau hangout with them, aku mesti habis dekat RM100.. This time dapat save RM50.. huhuhuhu.. Bagus2... GOOD JOB SYAHIRA!!

Dan yang paling terbaik aku dapat lepas balik dari SUNWAY LAGOON ni ialah Kepenatan Yang Tak Terhingga + Sakit-sakit badan sbb naik Pirate Ship (mcm nk tercabut nyawa naik minatang nih. Sumpah xnk naik lagi...) + Duit pun habis + Terperangkap dalam kesesakan lalu lintas hampir sejam. (yang ni x adil, penumpang lain semua dok mkn KFC diorg, aku lak yg kena drive smbil perut mnyanyi lagu rock) Dahsyat!!!!!!

So, C U Later....
Muah!!

Tiada ulasan: