Welcome to my blog.. Enjoy your reading!! Keep smiling Ok!!! (^_^)

Ahad, 5 Ogos 2012

Alamanda

Amira Othman

Ini budak kira leader kitorang kalau bab merayap. Oleh itu, semalam kami tersesat ke Putrajaya dan telah berbuka puasa di sana.

Aku, Atiqah, Amira

Inilah kami... Cop cop!! ada lagi yang follow... Yang ni so sweet sikit.


Ahmad Qushairi dan Hanini

Ha!!! yang ni aku curi-curi ambil. Hahaha!!! Sweet tak?? *hamik mu!!!


Cantik!!! Tapi panas ya amat. Spoil mood nak lepak lama-lama di luar.

Atiqah dan Aku

Hahaha. Sempat la juga bergambar bersama yang tersayang. Comelkan? kih3!!!


Ha!! yang bertudung hitam ni Hanini. Ala,, yang so sweet di atas tu...


Jangan tanya kenapa dengan Amira tu. Bahagia sangat sebab nak berjumpa dengan si dia kot. Huhuhuhu....

Cendawan apa kah itu???

Kami ke sana kerana ingin menunaikan hajat sahabat kami iaitu Hanini yang teringin sangat nak makan steamboat stail korea. Tapi, dapat jugak steamboat stail Thai. kah kah kah!!!


Awesome!!!

Masih sempat melepak di tepi kolam sana. Kenapa la Putrajaya ni panas?? Malam pun panas tahu. Huhuhu. Kalau sejuk, mau sampai pukul 10 malam baru kami pulang ke rumah.


Dan sekian sudah aktiviti kami pada hari sabtu = 4/8/2012 = 15 Ramadhan

Bye!!

Tiada ulasan: