Welcome to my blog.. Enjoy your reading!! Keep smiling Ok!!! (^_^)

Selasa, 7 Ogos 2012

This make me smile

No more tears.
Alhamdulillah...




HAHAHA!!!

Macam hapo jo aku ni. Act, bukan la aku suka sangat jadi macam ni. Tapi di sebabkan benda ni. No more tears sebab Faiz ok.

Alhamdulillah. Walaupun member2 kelas saja2 je nak mengusik kami, Sekurang-kurangnya dah takda la tragedi aku nak nangis wei. Penat la membengkakkan mata bulan-bulan puasa ni.. Tak berbaloi pun.

Lagi 1, aku takda perasaan terhadap guys tersebut. Cukup la sekadar kawan.

Sekian.

Ahad, 5 Ogos 2012

Alamanda

Amira Othman

Ini budak kira leader kitorang kalau bab merayap. Oleh itu, semalam kami tersesat ke Putrajaya dan telah berbuka puasa di sana.

Aku, Atiqah, Amira

Inilah kami... Cop cop!! ada lagi yang follow... Yang ni so sweet sikit.


Ahmad Qushairi dan Hanini

Ha!!! yang ni aku curi-curi ambil. Hahaha!!! Sweet tak?? *hamik mu!!!


Cantik!!! Tapi panas ya amat. Spoil mood nak lepak lama-lama di luar.

Atiqah dan Aku

Hahaha. Sempat la juga bergambar bersama yang tersayang. Comelkan? kih3!!!


Ha!! yang bertudung hitam ni Hanini. Ala,, yang so sweet di atas tu...


Jangan tanya kenapa dengan Amira tu. Bahagia sangat sebab nak berjumpa dengan si dia kot. Huhuhuhu....

Cendawan apa kah itu???

Kami ke sana kerana ingin menunaikan hajat sahabat kami iaitu Hanini yang teringin sangat nak makan steamboat stail korea. Tapi, dapat jugak steamboat stail Thai. kah kah kah!!!


Awesome!!!

Masih sempat melepak di tepi kolam sana. Kenapa la Putrajaya ni panas?? Malam pun panas tahu. Huhuhu. Kalau sejuk, mau sampai pukul 10 malam baru kami pulang ke rumah.


Dan sekian sudah aktiviti kami pada hari sabtu = 4/8/2012 = 15 Ramadhan

Bye!!

Alkisah Ultraman Bergaya

Pada suatu hari, si Ultraman sedang bersiar-siar kerana terlalu free dan tiada raksasa yang sedang mengamuk nak makan penampar beliau. Si Ultraman telah berjalan-jalan ke hulu ke hilir tanpa rasa jemu. Setiap lubang dunia telah dijelajahi tanpa rasa segan silu.


Pak Cik Ultaraman telah melawat colleseum di Itali




Beliau turut melancong ke Eiffel Tower sambil mengenang kisahnya bersama Cik Adik manis.

 

Sambil berangan, Encik Ultraman sempat la makan ais krim kesukaan kekasih hatinya bersama....



Candy Buffet yang ada mata dan hidung. Alolololo~~ So Sweet. Cute pula tu.


Seterusnya, Encik Ultraman menuju ke AS dan singgah di tugu Kemerdekaan AS.

Dah alang-alang terbang tu, En. Ultraman sempat melihat London Bridge di London.



Kawasan yang di penuhi Pokok Sakura yang sangat cantik. Ini la tempat En. Ultraman bermain semasa zaman kanak-kanak beliau. Cantik sangat. Awesome!!


Inilah pemandangan yang paling cantik yang sempat En. Ultraman capture for us. WOW!!!! So cold~~


Finally, En. Ultraman sampai di Malaysia. Wow!

Disebabkan beliau tertarik dengan penduduk Malaysia yang berbilang bangsa. Beliau telah mengambil keputusan untuk menetap di Malaysia buat beberapa tahun. Beliau turut berhasrat hendak bersara sementara dari berlawan dengan raksasa di Jepun.


Sedang En. Ultraman bertungkus lumus melipat kain baju,,,,

Duduk terkangkang pulak dah. Ops!! Lupa pulak yang kaki En. Ultraman tak boleh nak bengkok.


Eh,, sempat pula En. Ultraman bergaya ala ala membawa motor. Err,, gaya macam tengah drive pun ada juga ni.



Ha!! Ini apa kes ni??? Tiba-tiba En. Ultraman duduk di atas ulat beluncas ni.

Sebenarnya, inilah sahabat baharu En. Ultraman. Namanya Kikilala.. Dia sangat la peramah dan baik hati. Sentiasa tersenyum dan rajin bagi En. Ultraman duduk di atas badannya.



Tengok ni, so sweet kan mereka ni. En. Ultraman ni kalau bergambar bersama Kikilala, mesti dia mahu bertenggek di atas badan Kikilala. Tapi nasib baik Kikilala tiada nerve pain. Kalau tak, dah sah-sah la badan Kikilala lebam-lebam sebab kena pijak-pijak dengan En. Ultraman. En. Ultraman ni bukan reti nak berlembut. Al-maklum sahaja la. Sebelum ni kerja En. Ultraman kan selalu nak bergasak dengan raksasa di Jepun tu.



En. Ultraman sangat suka bergambar!!!


En. Ultraman!!! That's your friend ok! Kuajak la tu main langkah-langkah kawan.


Meskipun En. Ultraman so rude with him, Kikilala masih mampu tersenyum dengan ikhlas semasa bergambar dengan En. Ultraman.


En. Ultraman ni sangat suka bergaya. Lepas tu, cepat-cepat dia ambil kamera dan bergambar bersama Kikilala.


En. Ultraman ni kalau bergambar nak nampak macho je. tapi tak reti nak senyum. Ops!! lupa pulak yang mulut En. Ultraman dah kena gam oleh ibunya. Haha!! Ni mesti kes cakap tak berlapik. Cuba tengok Kikilala, sentiasa murah dengan senyuman. Comel gitu~~


Again, terbukti yang En. Ultraman adalah PHOTOGEDIK!!!!



Setelah beberapa tahun menetap di Malaysia,,, akhirnya En. Ultraman mengambil keputusan untuk berhijrah ke kutub utara. Beliau ke sana dengan menaiki,,,,,



Hal ini kerana, Ultraman dah tak boleh nak terbang sebab dah berat. Badan Ultraman sudah mengembang tahap kah kah kah!!! Sebab sepanjang tinggal di Malaysia, En. Ultraman akan makan KFC pada setiap masa dan setiap hari. Oleh itu, En. Ultraman telah mendapat pelbagai jenis penyakit akibat daripada diet yang tidak sihat itu. *hamik mu!!!



Kerana terlalu malu kerana sering di tertawakan oleh masyarakat, En. Ultraman telah membawa diri ke kawasan berikut yang diberi nama Gunung Lemak Putih oleh Ultraman.


Sekian....