Welcome to my blog.. Enjoy your reading!! Keep smiling Ok!!! (^_^)

Isnin, 26 Mac 2012

Result SPM

Hai la kawan....

Result x berapa cun la beb. Tapi Alhamdulillah sebab takda yang gagal...

Lepas ni tak tau la nak sambung belajar di mana. Cita-cita yang hendak di genggam tu macam payah nak di kecapi. Kalau nak, kene ikot jalan jauh sebab short cut da kne blok dengan tembok batu. Insyaallah, kalau lepas ni dapat sambung belajar, aku akan try yang terbaik.
Huhu~~

Tragedi semasa result SPM keluar memang memberi IMPAK yang sangat besar kepada aku dalam mempercayai kata-kata seseorang. Senang cerita, janji-janji yang di tabur di tepi laut. Brush! Sekelip mata hilang dan di lupakan.

Bagi aku, kejadian tu telah menjadi luka yang sangat dalam di hati. Nak bagi iodine dan anti septik memang x jalan la. Lagi sakit ada la. Kalau dah sembuh pun, parut dia tetap ada. Memang sampai mati aku takkan lupa la.

Dan di sebabkan itu juga, aku dah amik keputusan nak JAUHKAN DIRI DARI DIA, JANGAN PERCAYA APA YANG DIA CAKAP DAN SEGALANYA PASAL DIA, AKU DAH TAK NAK AMBIL TAHU.

Hello!!! Kau fikir aku ape?

Patung ea???

Hotak hang!!!

Aku baru nak share kejayaan dengan kau. Redha dengan result yang kau dan aku dapat. Tapi tak sangka yang KAU ADA KAWAN YANG LAGI PENTING...

Tak sangka, makin aku bagi peluang, makin banyak hempedu yang aku rasa. Makin aku diamkan, makin banyak yang menikam diri.

Baru sebulan kot kau jadi kawan aku. Tu pun aku tak rasa kau nak terus jadi kawan aku. Sebab tu kau seronok sakitkan hati aku. Lepas tu dengan tak bersalahnya kau tanya soalan bodoh kat aku, "kenapa tak amik result lagi??"

Kalau aku cakap "Kau ni memang banyak makan semut eh???" Kau nak marah tak??

Kalau kau marah pun, ada aku kesah? kau pun tak pernah anggap aku ni KAWAN kau pun kan....

So, kau dan aku boleh buat hal sendiri lepas ni. Dan jangan muncul depan aku lagi lepas ni. Tak kesah la kau punya minyak dah nak kering kontang sekali pun, yang penting jangan muncul depan aku lagi.

Wei! Boss aku pun takkan rugi la kalau hilang 1 customer macam kau ni...

Lagi satu, kalau kau nak menipu pun, jangan la publishkan bukti tu kat aku sekali ye~~
Dah sah-sah aku boleh cam pakaian kau hari tu.


Sekian.
*masih lagi terguris dengan sikap kau yang "I don't care tu..."

Tiada ulasan: