Welcome to my blog.. Enjoy your reading!! Keep smiling Ok!!! (^_^)

Ahad, 1 Januari 2012

Happy New Year 2012

Selamat Tahun Baru!!!!!

Alhamdulillah,, bertambah lagi setahun umur aku,,, ini bermakna aku semakin MUDA!!!!! hahahahahaha.......

Malam tadi korang semua sambut tahun baru kat mana????

Aku...????.....

Kat rumah je sudah la... Tak sanggup aku nak bersesak-sesak di i-City Shah Alam atau di KLCC.. Aku tengok dalam tv,, macam cacing kerawit je orang.. Ramai sangat.... Baik duduk rumah bersenang lenang di depan TV.

Malam tadi, my old McDonald friend ,, ATIKAH ISA,, text me... hihihihihi...

Aku baru terdetik nak text dia dalam masa terdekat ni, tup tup,, malam tahun baru dia dah text aku dulu.

Rindu sangat kat dia.. Rindu nak jumpa dia,, nak sembang-sembang dengan dia,, nak hang out dengan dia...Senang cerita, rindu teramat amat amat amat sangat lah dengan dia. huhuhu....

Ye la,, dah dua tahun lebih aku tak jumpa dia since dia pindah kat Putrajaya. Dah sosial sikit dah awek tu.. Tak macam dulu,, pemalu,, pendiam,, sweet sweet gitu.. hak hak hak hak.. Tapi,, yang tetap sama dari dulu sampai sekarang ialah,, PEMINAT TETAP RAMAI DAN SEMAKIN RAMAI.... huhuhuhuhu...

Nak tengok muka ONE OF MY BEST FRIENDS ,, Atikah ni tak????...

Mesti nak an... huhuhuhu....

Aku grab gambar ni kat FB dia.. huhuhuhu... Aku takda gambar dia dalam simpanan aku.

Nampak gambar dia atas tu???? Korang reti mengira tak???? PANDAI???

Ok good!!!

Now, kira 1 ,, 2 ,, 3 ,,,,,,, dekat gambar orang-orang dia atas mengiku turutan.

Dapat tak?????

Awek cun tu memakai tudung berwarna putih,,, baju belang-belang melintang,, posisi dia duduk adalah di tengah-tengah.

Are u get it????

GOOD!!!!!

She's pretty right???? She's my best friend before Hanini... I know her since standard form.. That's why I miss her sooooooooo much. huhuhuhu...

Dan aku menghabiskan malam tahun baru aku dengan bersembang dengan dia. Macam-macam cerita ada.

And make me surprise is dia dah ada yang special...

Wah wah wah.... dlu ye ye xmo xmo xmo...

Sekali diam diam,,, ubi berisi sudah... hak hak hak hak....

Dan mal tahun baruku di warnai dengan memori yang indah lagi indah.... (merapu dah ni...)

Salam Tahun Baru buat semua...
Semoga succes in your life.....

Salam Sayang.....


PS : Tahun ni mesti ramai nak kawin pada 12.12.2012 atau pada 20.12.2012 kan.... Setuju tak????? Tak caye???? Tunggu dan lihat je la........ huhuhuhu....

Tiada ulasan: