Welcome to my blog.. Enjoy your reading!! Keep smiling Ok!!! (^_^)

Isnin, 3 Oktober 2011

Jeles giler tengok kau macam tu...

Haiya... Eh, mne salam aku kat korang nih? huhuhu

Assalamualaikum semua...

Seriously, ayt ni mmg utk kw. Jujur la, aku jeles tgk kaw dgn gurl lain. Bila aku jeles or skit hati, aku ckp kt diri sndiri, xnak tgk WALL kau lg. Tapi bila dh reda marah or jeles aku kat kw, aku start ar cari WALL kau lagi. Niat nak suka-suka, last-last, mesti aku sakit hati lg tgok kw ngn gurl lain. DUSH!!

Aku dpt rasakan, kw dgn aku takkan de apa-apa. Tapi aku rasa berat hati nak tinggalkn kw. Kenapa ek??? Dahsyat sangat kot penangan kw kt aku. Hmmmmmm.. Kau x rasa pelik ke, kenapa la aku ni menggila sangat kat kw????? Aku pun tak tau kenapa. Nak ckp kita jmpa hari-hari, mmg tak la... Jmpa pn bru sekali... PELIK?????? Aku pun rasa mcm tu jgk.

Adik kw, serius aku mmg xda pape prasaan kt dia. Aku anggp dia kwn je.. Dia??? Hmmmmm... Aku dh terus terang kat dia. Tapi dia x phm gk uh. Jujur la aku bg tw ni, aku takkan pilih dia sbb kw. Sbb tak mungkin la aku dpt lupakn kw. Lagi-lagi kalau aku dgn dia. Pergh!!!!! Buat naya hidup dia je. Aku tak nak la jadi mcm tu.

Macam ni la eh, aku akan belajar nak lupakan kaw start dr sekarang. (hmmmm mcm la boleh...) Kalau x boleh gak, aku akan start belajar lupakan kaw bila kw nak kawin nnt. (eh! boleh ke mcm tu????) 

Aku ni xleh jmpa type mcm kw tu. SERIOUS, aku senang gak la cair.. (heh! mcm ais krim btol la...) Aku jnis suka org caring-caring kat aku nih. Sbb tu la aku tkut nak jmpa org yg GENTLEMAN mcm kw.

Dlu aku ada 2. Tapi bila jmpa kw, semua-semua aku buang. Sampai sekarang aku ada 0 je. Sbb aku nk tggu kw. Kalau ada MIRACLE pasal kegilaan aku ni. Aku bersyukur sangat-sangat. At least, ada la jalan kegembiraan kan.  Kalau boleh la an, aku tak nak tgok kw komen2 ngn girl2 lain tu... Tapi siapa la aku kan.. Nak tak nak, bace la gak.....

Act, aku tgh cari tarikh birthday kw. Nini ckp 28hb, bulan sama dengan aku. Betul ke???? Aku nak bg kad kt kw. Tp kad tu akan smpai kt kw bila ada sesuatu antara kita la... Klau dh jelas takda apa2, aku bakar je la kad tu dengan Nini. (Ceh!! mcm tu plak) Tu niat aku la.. Tak tau la aku simpan sampai bila...

Ok la, rasanya ni je kot aku nak cakap kat kau.
Sekian..
Post ni nmpak sngt untuk J je...

Tiada ulasan: