Welcome to my blog.. Enjoy your reading!! Keep smiling Ok!!! (^_^)

Khamis, 15 September 2011

Jalan...,,Jalan..,,,Eh,, Macam....

Assalamualaikum..
Aloha!!!!

Hai sayang-sayang semua... Hari ni mood macam happy sikit la... Sayang-sayang semua happy tak hari ni?? Semoga sayang-sayang semua berada dalam suasana yang ceria, gembira, dan mendapat keredhaan Allah..

Mesti semua dok tertanya-tanya kan. Nape la Cik Syira ni happy semacam je. (happy ke???? harap-harap la...) Ni semua gara-gara malam tadi ramai yang mengaku diorang sayang kat Cik Syira la... Lelaki, perempuan, jantan, betina semua ngaku dia sayang kat Cik Syira. Huhuhuhu.. (poyo jew aku nih. Padahal baru dua tiga ketul cakap sayang kat kau.. Semua perempuan lak tu.. eeeiiii... heheh)

Tah kenapa malam tadi rasa macam terasa kesorangan, than aku amik phon dan mesej NATASHA IDAYU... Minah ni memang senang buat aku nak gelak. Even dia just mesej simple-simple je, tapi aku suka tersengih (macam kerang busuk wangi) sorang-sorang bila mesej dia... hehe, sayang kaw tacha...

Mana HANINI???  Ada... Bukan aku nak lupakan dia. Aku kena la paham, takkan bila aku rasa tak sedap hati, kesorangan, tension semua-semua tu, aku nak mesej dia. Dia pun ada masalah sendiri. Sekurang-kurangnya, takde la membebankan dia sangat kan. Kadang-kadang, kita pun nak cari kedai makan lain gak kan.. Lebih kurang macam tu la maksud aku ni. If tak paham, korang kena la belajar memahami maksud ayat tersirat ok. Ye la, dia pun bukannya takde problem. Ada.... Silap hari bulan, lagi banyak dari aku. Eh eh, macam dah nak bertukar mood je nih! Tukar-tukar....

Tadi time aku gi jalan-jalan kat ALAM MAYA ni, aku tergerak hati nak tengok wall adik dia.. Gambar jamuan raya diorang kat tempat kerja. Mak dia yang sporting tu pun ada. Huhuhu.. dulu boleh la panggil makcik tu MAK MERTUA. Now, semua tinggal kenangan je.. Alhamdulillah, tengok muka dia, nampak macam happy dan tiada masalah. Harap-harap, isi hati dia pun macam tu la. Dan semoga dia dah berubah. Perangai dia yang tak senonoh tu harap telah di buang jauh la...

Now, minngu peperiksaan bagi candidate SPM kan. Mesti semua tengah tension coz nama je trial SPM, tapi sama je macam SPM tu. So, sapa-sapa yang macam tension tu, boleh la buka LINK NI dan NI. Lepas tu mesti korang tersengih-sengih (macam kerang busuk wangi..) Dan aku pasti, korang akan respect dengan idea-idea student ni. (kreatif tak bertempat betul kan...)

Huhuhu, Ok la, enjoy your day! And have a nice day!!!!

Bye!!!...
Wassalam.....

Tiada ulasan: