Welcome to my blog.. Enjoy your reading!! Keep smiling Ok!!! (^_^)

Isnin, 26 September 2011

Gedik Time (bagi aku la....)

Ni gambar time buka puasa ngn budak-budak kelas. Act, nak bergambar dengan Nini. Tapi takpe la, aku bagi peluang dia bergambar dengan kawan dia dulu.


Ni gambar time lepas balik dari open house rumah nini. Nak gedik la kejap lepas dah lawa sikit tu.


Ni gambar bajet macam dah bertunang je, dengan cincin kat tangan kiri. Padahal, sorang ENCIK pun takde lagi. Asal bibir aku tu macam de problem je???? Hish! lantak pi la.


Ni lagi satu gambar bajet. Kalau syimir tengok ni, mesti dia cakap aku bajet rajin belajar la sangat... Hahahaha. Ada aku kesah? ni gmbar aku, blog aku. Kau ada??? takde an. Boleh jalan da.....

THE END....

Tiada ulasan: