Welcome to my blog.. Enjoy your reading!! Keep smiling Ok!!! (^_^)

Selasa, 26 April 2011

Program Khidmat Masyarakat

Aktiviti aku kali ni terasa macam aktiviti pergi ber"hang out" dengan kawan-kawan je..
macam dah lari dari tajuk asal je.
hehehehe....

Kenapa aku cakap macam ni?
Sebabnye kami banyak amik gambar je kat sane..
ada la dalam 30 minit kemas kawasan sekeliling, lepas tu possing sane sini...
Aku dengan kamera Rock(dh bnyk kali jatuh) aku tu.
yang lain-lain bawak la kamera or phon masing-masing.
tak lupa juga kepada mereka-mereka yang hanya tayang muka di kamera-kamera orang ramai.
huhuhuhu.

Yang paling best aku nak mention kat sini adalah, aku betul-betul happy sesangat.
yang lain semua sporting gile time tu.
yang memancing, buat lawak sengal dan macam-macam lagi la..

seronok betol la time tu..
keluar semua perangai gile-gile diorang(aku pun).
hehehe

Aku harap, kome semua akan ada time lagi nak "hang out" ramai-ramai macam ni.
"SHORT N SWEET"
saat-saat bersame korang memang seronok.
harap kite akan jadi kawan sampai bila-bila k.....

Aku tengah tak rajin nak letak pic sengal-sengal now cos proses upload dia lme sangat.
Insyaallah, aku akan upload gambo2 tu di next entry.......

Tiada ulasan: