Welcome to my blog.. Enjoy your reading!! Keep smiling Ok!!! (^_^)

Khamis, 24 Mac 2011

Result SPM 2010

Result spm untuk tahun 2010 keluar semalam.
Aku penye result?
hmm....
Ade ke result keluar dulu before amik exam?
huhuhu
mesti la xda an.
means, aku blum amik SPM lagi la.

Tahun ni tahun aku.
tak tau nak habaq lagu mana.
semalam tengok reaksi depa amik result, aku lak jadi cuak.

seriously, aku x ready lagi la.
macam mane ni ek????
huh!

xpe2, selagi de mse,
I'll try my best 4 SPM.
hujung tahun ni dalam bulan 11 macam tu,
aku akan menduduki Sijil Panggilan Maut.
tu lah penentu masa depan aku.
kalau boleh, aku nak masuk matrik.
xpun amik foundation ke.

paling x pan dapat sambung pengajian kat mane-mane Universiti tempatan la.
nak masuk kolej????
Tak berkemampuan la der...

act, aku nak jadi super girl(pilot)
tapi aku tau, it's impossible.
melainkan aku nak masuk tentera.
OMG...
x sanggup der...

ANYWAY, CONGRETZ KEPADA KOME-KOME YANG SUCCESS IN SPM K.....

.:*SYIRA*:.
CHAYOK!!!

Tiada ulasan: