Welcome to my blog.. Enjoy your reading!! Keep smiling Ok!!! (^_^)

Isnin, 21 Februari 2011

Maulidurrasul.......

sambutan maulidurrasul yang sangat meriah!

Asal nmpk janggal je ayt aq yg kt atas uh?
mcm x ikhlas jew.
hahahaha

meriah la beb.
aq dpt rsekn kemeriahannya pd tahun ni walaupn mcm2 perkara terjadi pada mse tu.
yg sedih, suka, segan, sengal pn de gak tw.
hehehe

tahun ni aq terasa aq mcm t'aktif skit msuk plbgai aktiviti yg d adakn d sekolh.
sampai perarakan maulidurrasul pn aq enjoy joint sekaki gk.
syok la jugak.
nasib suara x garau gara2 nk berselawat tnpa berhenti hmpir 30 minit lebih.
lemak2 kt bdn ni jgn cer la der..
melt terus tu..
*aq poyo kew?*

lepas tu g dengar ceramah pasal kelahiran nabi.
sangat2 la best.
ustaz tu nyanyi bhai..
siap lwak nk gelak guling2 dh tw.
nsib la time tu org tgh ramai n di buat d perkarangan masjid, so kne la control ayu..
jgn jatuhkn air muka sendri k..
ramai encik2 berdiri d belakang anda tu..
hahahahahaha
#sengal jew#

dan sedang lh syok dengar ustaz tu wat lawak antara benua, aq pn pndg la kiri.
TIBA-TIBA!!!!
aq nmpk en. A***d.
boleh lak dia main angkat2 kening ngn aq.
ceh!!
boleh jln da..
tp.......aq sengih gk kt dia uh.
*sengal je kw ni*

tiba2 tdi d skolh dia ckp aq sombong coz x tegur dia semasa di masjid.
sowy k, spe sombong?
ko gi jeling aq dulu spe suruh.
aq pn balas la balik dengan jelingan maut aq nih.
wah wah wah

act aq segan coz aq ingat kat sebelah dia uh ayah dia.
rupa-rupanya itu pak cik dia..
dan yg paling aq x sangka, dia cakap
"aq mne de ayah!"

ehm!
tergamam gk aq time uh.
rpenye ayah dia dh meninggal la dear..
sowy la dear..
aq betul2 tak tw.
hum...
sowy encik.....

dan demi menyedapkn hati dia aq pn ckp...
xpe lh, ayah aq pn ayh ko gk.
wah wah wah
*very2 sengal la ko ni*
dia jwb ngn sengalnye, "ye ke?"
"serious?"
aq gelak je la beb...
xleh nk ckp lebih2.
nnt jdi lain lak an...

Tiada ulasan: