Welcome to my blog.. Enjoy your reading!! Keep smiling Ok!!! (^_^)

Khamis, 17 Februari 2011

Kejamkah aku...?????

berniat untuk tidak "oh my gosh, i fall in love"
adakah salah?

hmm mungking juga kan...
bila d pikir2 kan balik, why aq kne letak tembok penghadang untuk diri sendiri.
sebab sejarah lalu ke?
not sure la dear..

honestly, aq suka d sayangi, d beri perhatian dan ........
tp takut untuk "jatuh cinta lg.. lg2 ku jatuh cinta"
woh!!!!
susah hati, jiwa raga, jantung, urat saraf, kepala otakku yg x la bijak sangat klo bab CINTA ni, hempedu, usus dan segala organ yg ada pd bdn aq ni.
*over kot....*

1 sbb aq kne jdi mcm ni coz aq t'sangat la takut bab "cinta x berbalas".
sakit kot...
klo takat sakit kene gigit semut xpe gk..
tp ni dh msuk mengganggu ekosistem aq ni.
my dear best friend pernah berkata
"bila putus(cinta), mmg sakit. tp lg sakit bila cinta yg d beri d khianati or d tolak"
aq t'sangat2 la sokong dgn pndpt dia ni.
jujur, aq pernah rasa.
now, aq sedang merasa.
tp kali ni lain sikit kes dia.
more kpd "letak tembok between hati n cinta"
hahaha... kejam kpd diri sendiri la tu...

de patah2 berkata,
"jangan kita mencari cinta kerana cinta yg di cari akan pergi. biar cinta datang sendiri tanpa di duga kerana cinta itu akan kekal untuk selamanya"
siapa setuju?????
*aku la tu*

act, aq rindu saat2 di mid.
aq mengenali dia sebagai seorang yang sangat gentle man.
dan aq sangat menyukai type cm tu.
*sengal*
and i almost fall in the red holl(jatuh cinta la tu)
now i miss him very much.
kadang2 smpai terbawak ke alam "saat bersama bantal busuk"
*aq dh x guna dh bntal busuk now*
dahsyat gile rindu aq kat dia an.
now, aq x leh orng sbut2 nme dia coz aq akan terkedu.
dan mek klntn pn glak mengekek la.
sudah lupa aq pd kje ketika itu.

tp aq tw, impossible dia nk gurl cm aq kn.
kt tmpt dia continue their study, bnyk lg girl yg jauh lg cun dr aq.
aq ni dh le dak skolh an.
x sebijak dia, x sebaik dia.
selalu je kalut, cuak,gelabah x tentu pasal.
*over rndh diri sngt kew????*
aish...senang cite bgai pipit n enggang ah.
klau takat "pinang terbelah dua xpe gk an"

tp pe yg aq suka sangat2 psal dia time uh ialah sikap gentle dia uh.
mmg melt la aq time uh.
tp aq x sedar dia uh gentle sangat time at mid uh.
aq sedar bila dh smpai rumah.
relex2 bagai.
talk2 with hani...ni....
ternyata, dia yg aq cari.
tp dia...blom tntu g an my dear...

hahaha...
bicara berakhir di sini..
bila my dear would be mine, i would told to my dear hanini..
the best best best friend yg syeira pnh ade.
to my dream "HIM" i hope kmu sentiasa muncul dlm mimpi syeira k..

OMG
*his favorite song n me too*
"oh my gosh i fall in love"

Tiada ulasan: