Welcome to my blog.. Enjoy your reading!! Keep smiling Ok!!! (^_^)

Sabtu, 19 Jun 2010

CIN..

Kau pernah berkata cintamu adalah untuk selama-lamanya Simpanlah kenangan cinta kita dihati Walaupun ku sukar,ku akur kali ini Biarlah ku pergi Kata hati merayu aku pergi meninggalkan dirimu Tapi ku tak terdaya Mengapa kasih harus ku alami Saatnya ku berkata Mungkin yang terakhir kalinya Sudahlah lepaskan semua Ku yakin inilah waktunya Mungkin saja kau bukan yang dulu lagi Mungkin saja rasa itu telah pergi jujurlah padaku bila kau tak lagi setia tinggalkanlah aku bila tak mungkin bersama jauhi diriku, lupakanlah aku Karena langkah merapuh tanpa dirimu Karena hati telah letih Nampak tenang Pada zahirnya Tapi batin terseksa Yang terguris tak nampak dimata Yang terhiris terluka tak pernah ku bayangkan cerita kita berakhir begini teganya kau dustai semua janji kita berdua Namun ku terlanjur mencintai dirimu Terlambat bagiku pergi darimu Bagiku terlalu indah perasaan itu Tak mudah untukku menjauh darimu kalau saja waktu itu ku tak jumpa dirinya mungkin semua tak kan seperti ini Kau tak butuh diriku Aku patung bagimu Cinta bukan Kebutuhan mu it never crossed my mind at all that's what i tell myself So let me on down' cause time has made me strong I'm starting to move on I'm gonna say this now

GOOD BYE......

Isnin, 7 Jun 2010

dah lame...

dah lame x mmbebel kt cni.. aq dh jdi smkin malas la.. x tau mane nak cri ubat.. hmm lg pun sblum ni aq tgh exam..truly, mmg sush.. tp boleh tahan lagi...huhu.. bio pn xda la sush sangat..fizik je yg aq x tahan sangat..haha.. spnjg exam, otk aq srabai la..mcm2 problem plak yg mlnda danau indh ini..mula2 puting beliung, lpas tu ribut taufan, smua jnis ribut taufan ade.. hmm x tau mcm mne nak tnganinye...ade tanh runtuh.. bnjir lumpur... petir jgn ckp la.. b'dntum2 menymbr lgit..huhu! x tahn.. dhsyt sgguh prob aq ni.. hmm x tau la nk ckp mcm mne lg.. tp mmg srbut hbis la...
n dia... tbe2 mncul.. tp th la, aq xda prsaan time uh.. otk pkir kt exm je.. n sgla prob aq ni... mmg x rse mcm dlu dh.. jiwa mcm org x kpel je.. biar je la.. mls nk pkir sgt..klo pkir sgt, aq yg over sgt.. so, jgn la sgt2 nih... sush nnt...
n mmt blue thap gaban jamban mankuk b'tgkt mane tah sesat msuk kt no aq..nk lyn mgkok uh, cri la org lain..bkn aq dol...mgkok tol!!!!
ujian JPJ hri ni!!! n aq LULUS!!!! ~~~huhu~~~ suka giler... n sbtu ni dh boleh g amik kt 'P' uh... hahaha.....sronoknye...
n pling mgjutkn, xda angin, xda ribut, tau2 kakak spupu aq nk tunang..huhu.. Thniah kpd beliau... nnt dh tunag, cpt2 la kwen ye... huhu..dgr crita dpt org muar... x kesh la dpt org mne pn, jnji depa heppy... n beliau akn b'tng pd 19 Jun ni... alhmdulillah... b'kekalan hndknye... but mybe aq x dpt tgk dia tunang coz de 2syen...hmmm... xpe la, yg pntg, time beliau kwen t, aq msti hdir gk.. wlau pe pn rntgn..msti kne g tgk gk... hak hak..mcm kakak aq lak yg kwen uh..huhu..
k lh, sekian sudah story mory ini..hope b'kekaln dlm memori hidup ini!!!

p/s : 2 member 3 BESTARI 2009!!! mereka nak buat reunion pada rabu ini (9 jun 2010) di MINES... sekiranya ada sebarang p'tnyaan, sila call SYAKIRA 3 BESTARI... aq sah2 la x pegi coz ongkosnya xda...huhu..next time la kte jumpa lgi ye student 3BESTARI 2010....