Welcome to my blog.. Enjoy your reading!! Keep smiling Ok!!! (^_^)

Ahad, 23 Mei 2010

MID YAER EXAM

Aku x tau la ape nak jadi dengan diriku ini.. pemalasnya maha dahsyat... buku dah ternganga berjam-jam kat atas meja uh.. bacenye x jugak.. tu add math tu, kate susah.. tp langsung x buat exercise.. buang duit je beli buku berkilo-kilo.. tp buat time nak exam je.. ape ke jadah tu... hmmrabu hari tu lagi aku dah start exam.. boleh tahan susah.. yg paling x tahan subjek sejarah, paper 2.. huh, koyak kepala aku pikirkan jawapan panjang berjela-jela tu.. Oh My Dear... sangat-sangat memeningkan.. tambah lagi start dari hari selasa aku tido rumah c nini uh coz menemankan dia sepanjang parents dia xda... memang macam-macam jadi kat aku.. n benda yang paling aku x puas hati n marah tahap gaban bile orang tuduh aku buat benda yang aku x buat.. x paham-paham ke aku memang tak buat benda tu..(pe benda uh???.. biar aku je la yang tau...) yang dok menekan-nekan aku ni wat pe..dah la wat aku marah time aku exam..ERGHHH.... buntu betol.. huh! minggu depan ada paper bio..paper 3 pulak tu..ah sudah!!! dah r paper tu macam report peka.. mati la aku... dah la peka benda yang paling aku x suka buat.. kejam betol la.... hmmm...minggu lepas time hari jumaat uh aku balik lambat sikit coz nak tunggu jalan kat depan sekolah tu lengang.. tahn, I saw HIM... He smile at ME...WOW!!! AWESOME!!! HAHAHA!!!

Tiada ulasan: