Welcome to my blog.. Enjoy your reading!! Keep smiling Ok!!! (^_^)

Ahad, 23 Mei 2010

MID YAER EXAM

Aku x tau la ape nak jadi dengan diriku ini.. pemalasnya maha dahsyat... buku dah ternganga berjam-jam kat atas meja uh.. bacenye x jugak.. tu add math tu, kate susah.. tp langsung x buat exercise.. buang duit je beli buku berkilo-kilo.. tp buat time nak exam je.. ape ke jadah tu... hmmrabu hari tu lagi aku dah start exam.. boleh tahan susah.. yg paling x tahan subjek sejarah, paper 2.. huh, koyak kepala aku pikirkan jawapan panjang berjela-jela tu.. Oh My Dear... sangat-sangat memeningkan.. tambah lagi start dari hari selasa aku tido rumah c nini uh coz menemankan dia sepanjang parents dia xda... memang macam-macam jadi kat aku.. n benda yang paling aku x puas hati n marah tahap gaban bile orang tuduh aku buat benda yang aku x buat.. x paham-paham ke aku memang tak buat benda tu..(pe benda uh???.. biar aku je la yang tau...) yang dok menekan-nekan aku ni wat pe..dah la wat aku marah time aku exam..ERGHHH.... buntu betol.. huh! minggu depan ada paper bio..paper 3 pulak tu..ah sudah!!! dah r paper tu macam report peka.. mati la aku... dah la peka benda yang paling aku x suka buat.. kejam betol la.... hmmm...minggu lepas time hari jumaat uh aku balik lambat sikit coz nak tunggu jalan kat depan sekolah tu lengang.. tahn, I saw HIM... He smile at ME...WOW!!! AWESOME!!! HAHAHA!!!

Isnin, 3 Mei 2010

LONG TIME NO SEE......

knpe ek aq dh lme x tlis blog???..
ni nk cte la ni..
mgkn d sbbkn sifat mlas smkin mguasai diri ini.. hmm lantk ko la..
so, spnjg ke tidk rjinan ku ini, byk juga la bnda yg jdi..
bunga-bunga cinta kmbli...hmm wt ever la..
kwn ku syaq yg sdg brda dlm konflik & dilema.. but bukan dilema cinta ye..
dilema lain..tu dilema cari pasal yg dia tmph..2 la...aq dh bg tau lu byk byk byk byk kali ko tau...
but aq skong ngn tndkn ko dgn mmbri thu c ech tu.. at least ko dh kne mrh..
n ko xkn pkir bukn-bukn lgi..
sory to say dear..actually aq mmg x ske ko pkir bkn-bkn psal dia..tu privet dia..
ko xda hak u know..dia 2 CIKGU KITA!! dia yg buat kita BERJAYA dlam PMR hri tu.. n sbb dia kita dpt A dlm sbjek dia..
so, kita ptut hormat dia..
hmm sory la syaq..aq bebelkan ko plak..tp tuk kbaikan ko gk..aq syg kwn2 aq n xnk bnda yg bruk jdi kt shbt aq..
weh, rindu gle r ngn ko syaq..
dgn dila..
dlu kita ske wat lwk bngan..
aq n dila slalu kne tdah tlinga dgr cte ko psal CI..
ko slalu kne tdah tlinga dgr cite si bF ku..sometime tu smpai ko skit hti dgn bf ku tu..but it's ok..aq x ksah pn..
slalu dgr cite dila gdoh ngn si GIGI..hohoho..dh lme x jmpa si GIGI..
hri tu ngis2 nk blik cni..ops! aq x rse dia dh brenti ngis..coz hjat dia nk blik b'skolah b'sma si dila blom t'cpai coz si dilah x ksi..huhu..ksian ko GIGI..awek lu tu mmg b'hti________(isi tmpt kosong dgn jwpn anda sndri...)
hmm dgn si A yg hri tu wt suprise kt aq..mmg bleh luruh jntg aq..
de ke ptot dia ajk aq TUNANG hujung thun ni...(dush!)
dugaan btol..aq x mau la syg oiiii...
aq ni muda lg.. krg awl2 dh tunang, bile mse lak aq nk blajar..
krg x smpt aq nk capai cite2 edah kne kwin..(dush!!!)
x mau la....
kte jmpa sbtu ni..bincg abez2 k...
n 2 mama..your bkal anak ni xnk kwin awl2..coz nk mrse de duit sndri...
mama doa2kn la kitorg ye...
huhuu...
hmm now aq dh jdi minh rmpit...huhuuuu...
best gk bwk moto lju2...tp seriously, mmg bhye & mgncm nyawa..
ngok uh aq ni..bru lsen L...bwk moto mcm org lesen 'kompeten'(what ever la..aq x igt sbutnnya..)
so, everytime aq bwk moto, kpla otk aq akn tringt iklan INGATLAH ORANG TERSAYANG....
mula sntia myebut bsmalh...n many more..
pg tdi time g skolah, aq nmpk excident..huh! nsib budk tu x jdi myt lg..
tkot gk aq tu...bderau jntung aku..
nauzubillahiminzalik...
dh la every morning aq akn b'dbr2 coz akn drive sndri nk g skolh...
skli nmpk excident..lg la jntg aq b'dtk dgn lbuh dhsyat...
but de sweet memories..aq de cite kt guys yg mrupkn kwn bru aq, he said don't drive laju-laju...huhu..sowy bhasa rojak...
aq ckp la insya allah..2 pn klu x lmbt..
hmm tp aq prsn skrg ni dia dh start jauhkn dri dari aq..
actually he have gf..n aq x ptot gnggu dia pn...
tp th la..hti ni sush nk tfsir..walaupun ni hti ku sndri..tp still x phm2 gk uh...
lntk ko la syira....
hmmmm
k la..cau dlu..
bye all..
love u, miss u..
to A, dila, syaq n many more...