Welcome to my blog.. Enjoy your reading!! Keep smiling Ok!!! (^_^)

Ahad, 11 April 2010

mAtA

why mata???... aq story dlu ea.. bru2 ni aq tgk mata pnya profile kt slah stu lmn web sosial yg t'kanl.. n aq nmpk something yg wt aq x tntrm smpai skarang.. aq tau dia bru clash.. n ex dia still di ranking first dlm snarai kwn2 dia.. that's mean... hmm hncur bkecai semuanya.. nini de time aq tgk profile dia tu.. reaksi muka aq time tu dh nk b'tkr dh... sdy nye.. aq tau, pe hk aq.. aq tau, ni prsaan aq.. dia xkn pnh tau pun.. aq rse mcm nk brundur dlm prjuangn ni.. impossible aq akn brda di rnking p'tma tu kn.. hmm maybe ps ni, aq akn start slow2 hilang dr dunia si mata.. hri tu kitorg pnh msj.. dr cra dia msj aq tu, mcm de something yg dia nk ckp.. tp dia x dpt nk ckp.. hmm th la.. prsaan org aq x ble nk tafsir.. ada beberapa kali kami berjumpa.. aq anggap semua tu knagn trindh antara aq n mata.. di sbbkn mata dia.. aq pggl dia si MATA!!!!

Jumaat, 9 April 2010

itik oOo itik

asal itik??... hohohoho.. memang memalukan.. asal???.... coz my friendz n I ken denda jalan itik ramai2.... hohohoh.. malu gila... dah r kne wt dpn dk sesi petang rumah merah.. nasib dak sesi petang.. klo pagi, gerenti malu x terhingga r.. tu la akibat lambat hadir ke padang.. tahan cikgu Atiakh denda kitorang bndalah tu la.. buts its ok.. coz ye r, ble lg nak de sweet memories cm ni an.. sbelom berpish, ktorg semestinya r g minta maaf kat cikgu.. yo r.. dh wt salah, kne r pndai2 minta maaf... yang x ble blanya.. aq ngis time tu.. tahan punya tahan, terkeluar gak air mata aku nih! nsib xda spe nmpk... klo x.. tah r aq ni, touching sgt r... x kne tmpt lak tu... dh slam tu semua, ktorg bla la.. tggu pe lg.. tp an, aku smpt gk ksi hdiah kat cikgu Tikah.. nak tau pe dia???.... hmm pe lgi klo bukan segala kuman cacing kerawit yang ada kat padang sekolah tu.. hehehehe.. coz aku wt jalan itik smbil pegang tanah..kih kih kih kih.. sory cikgu.....

Jumaat, 2 April 2010

Macam La Tak Pernah......

hohohoho.. best2 tuishen tdi.. ckg dia mmg gred A la.. kpe??.. coz pe dia ajar, aq phm.. aik! mcm x pnh g tuishen je???... bkn x pnh tp slama ni aq tuishen ngn org yg aq knal je.. ni first time tuishen kt tmpt org... tdi blaja chemistry.. bgos tol.. dpt igt formula chemistry.. mmg sronk sgt ble stiap soaln yg kte wt tu kte dpt jwb.. trutama skali dlm subjek sains tulin ni.. huhuhuhuhu.. truly, mmg aq ske gle ni.. tmbh g dpt sim kad free 2.. huhuhuhu.. pe kes la aq ni an....hehehe...