Welcome to my blog.. Enjoy your reading!! Keep smiling Ok!!! (^_^)

Isnin, 1 Mac 2010

k@wiN

hah! kenapa tajuk dia kawin????... mesti la ada yang specialnya...pasal apa yang taleah terjadi dalam hidup aku beberapa hari yang lalu....
ceritanya bermula apabila....

ok! besok malam kita akan balik kangpung!...pandai-pandaila korang kemas kain baju..mak banyak benda nak buat ni...

hahaha..mak aku cakap cam tu mase malam khamis(18.2.2010) tu...hehehe..sronok gile bab..nak blik kampung, nak kawin....opppssss... silap pulak...nak tengok pakcik aku kawin...pehal aku excited semacam ni??... bukan aku yang kawin pun..tapi tu la kenyataannya..memang seronok gile...sbbnye....tu adalah satu2nya pakcik ku yang masih membujang dan akhirnya telah mengakhiri zaman bujangnya itu pada hari sabtu(20.2.2010) yang lalu... syukur alhamdulillah...akhirnya tanat sudah penantian kami untuk melihat beliau berdua...hehehe..but truly, aku hampir2 menangis..wow! maneleh minah hensem ni nangis...aku tahan la..tak macho langsung la nangis2 ni..hik hik hik...tak senonoh tol...lagipun time tu aku jadi juru kamera bagi pihak kakak aku yang tertimggal di asrama..so, makan dan minum semuanya sudah tak terjaga..but pada hari tersebut jela...

dan pada hari sabtu(27.2.2010) yang lalu, majlis kahwin pakcik ku berlangsung di rumah nenek...wow! mmg syok habis..tambah lagi dgn sedara dari melaka ku sampai..ape lagi, berkubang la beramai-ramai...hahaha..tu je la peluang aku untuk mandi palong belakang rumah tu...kalau tak hari tu, bila lagi...kalau makcik ilah aku balik, mmg aku n anak2nya akan ke palong..anak dia si ika, nabila,ayum dan syukri tu lagi dahsyat..sampai2 je, diorang bersalam n than terus menghilangkan diri...ke mana lagi kalo tak ke palong tu....mmg dah jadi rutin diorang bila balik tanjong karang tu...maklum la, kat rumah diorang manala ada palong tu..tp yg peliknya, aku takda la sampai jadi macam tu...lantak diorang la..yang penting diorang happy...

ni la antara gambar2 yang aku rasa cantik untuk di tunjukkan kat korang...









actually banyak lagi gambar. but tahap kemalasan aku makin menjadi-jadi pulak.. yo la, nak upload gambar ni dah la lama, kalo kejap je tak pe la gak kan...

so, see u next upload...

Tiada ulasan: