Welcome to my blog.. Enjoy your reading!! Keep smiling Ok!!! (^_^)

Selasa, 9 Mac 2010

i'm back..

Dah lama tak update..nak kate bzy, takda la sangat. but still dalam keadaan bzy...
yang terbaru pasal aku ialah aku tengah exam sekarang ni.. besok last day, paper add math n fizik je yang tinggal..

Baru-baru ni aku gi tengok cite Selamat Pagi Cinta. hmm ni la namanya orang yang susah nak dapat keluar..ceritanye dah lame keluar, baru sekarang ni aku dapat tengok.. nak buat cam ne..terima je la..

First-first aku tengok cite ni, aku dah tertarik dengan lagu dia..senang cite, aku memang menghayati sungguh lagu dia..memang jiwang habis la lagu tu.. tibe-tibe je aku rase sebak..hehehe.. truly aku memang jiwang sikit..lagi dengar lagu dia tu..walaupun just insrumental je..but aku terlampau menjiwai lagu tersebut..
Sememangnya memang best..kalo tak caye, korang boleh dengar kat youtube k...
actually instrument lagu tu de 2, satu piano,satu gi violin..violin tu yang ori punya lagu..yang piano tu pun ok. kalo la aku de bakat nak main piano, jjangan cakap instrument Selamat Pagi Cinta je yang aku main, semua lagu yang aku suka..but yang main piano tu memang berbakat r...huh! jeles lak aku...hehehe..

pasal gambar-gamabar kawin pakcik aku yang baru kawin ni, insyaallah kalo aku rajin aku upload...

Tiada ulasan: