Welcome to my blog.. Enjoy your reading!! Keep smiling Ok!!! (^_^)

Jumaat, 26 Mac 2010

sometime @ something

anybody want to mrry me??? hohoho.. gle tol.. de ke ptot tye soaln cm tu.. sah r ko syira.. mngong r tu.. hah! betwen mirol n alip de aq, so which one should i chose??? sah! bertmbh2 toing toing toing r ni... mlm ni de psr. jmpa nini.. aq nk tye smpai dye jwp asl dye ngis tdi?? nsib r dia bkn ank aq.. klo x, dh kne ckit dh ngn aq.. tye byk kli, bkn rti nk ckp pe hl ngis.. dh! lain kli jgn ngis dpn aq g.. bnci ku tgok.. pe hal mrh2 lak tu??? aq x puas hti r.. if korg de kwn bru, than korg rpt r ngn kwn bru korg tu.. n kwn lme korg rse mcm tersisih. tahn dia wt don't know je ngn korg.. thn ble korg tye dia, asl jauhkn dri, dia ckp sbb korg de kwn bru tu.. aduh! sensitif gle.. yg ko trsa tu wt pe???.. aq ngn nini tu mmg dh lme knl k.. since form one g ktorg skels.. so, what's the prob???.. ps tu wt kwn aq ngis.. tmbok krg, ko tau r... n if de yg x phm pe aq ckp ni, please tolong phm kn coz aq rse, x ptot dk pmpuan tu wt kwn aq ngis..tu mmt psrh! hujung tahun ni, please tunai kan jnji2 kau kat aq.. klo tak, siap r.. ko tggu je la naga berapi dri gunung berapi t'pns dn pling dhsyt di dunia mletus n tros mgmok dn mghncurkn diri mu... hahahaha....
sah toing!


sincerely,
...aq syira...

Tiada ulasan: