Welcome to my blog.. Enjoy your reading!! Keep smiling Ok!!! (^_^)

Sabtu, 13 Februari 2010

mAcAm-MaCaM

On wednesday(10/2/10), aku de kelas physic..huh! sampai sekarang aku tak boleh lupa ape yang terjadi dalam kelas tu..mmg terus terang aku cakap,aku sakip hati + benci.....benci dengan ape yang terjadi..mmg time tu aku tak tau kenape aku boleh menangis..n di sebabkn itu, aku benci................................malas nak ckp aku benci spe...mmg aku terase gile time tu...mcm......argh...mls nak ckp...

time birthday aku(7.2.10)actully tak de pape pun yg terjadi...but aku sgt-sngt menghargai dengan hadiah kawanaku...sape??? sape lagi klo bukan 3 perawan ni...Dila,Syaq n Atie...walau pun simple, but aku terharu ngn pmberian diorang..fuh! sayang la korang..tak pernah-pernah aku rase terharu macam ni...sweet gle la korang punya hadiah tu....

ni la present yg diorg kasi....




cantik kan...mmg aku terharu la ngn hdiah diorg ni walaupun simple...

Sabtu, 6 Februari 2010

minggu ni n hri ni...

anak ooo anak..
baru aku tau betape penatnye jage anak orang ni...tu la keje mak aku selame ni.. tahun ni dapat budak yang berumur baru je masuk 4 bulan..uish! bukan main banyak kerenah..lambat buat susu,menangisnye macam kene bantai je..tapi tak pe..aku dan mak aku dah biase dah..mase mula-mula tu, mak aku tension la gak dengan dak ni..lpas dah tau kerenahnya,dah tak tension la mak aku tu..pipi budak ni...yaallah..macam kuih pau. ni bukan aku je yang cakap, mak budak tu pun cakap pipi anak dia macam kuih pau..hehehe..klakar tol..tdi nak tdokn dia, bkn main jenoh lg..sudhnye, aku gk yg tertdo...hehehe...

ok, besok birthday aku!(hahaha...tak mlu tol bagi tau korang) n akhirnye, impian ku bakal menjadi kenyataan.....aku nak amik lesen la dol..pe lagi..tak sabar-sabar tol aku...dan besok juga adalah hari lahir beberape orang kawan aku...n yang paling msyuk sekali ialah, tarikh lahir aku same ngn Farah Fauzana(fafau) dj hot fm tu...hahahaha..memang kebetulan sungguh. dah la aku ni minat beno ngn dia..dpt la satu tarikh lahir..best tu..syaq, jangan marah..t cepat tua..aku tau la kak yuna tu same tarikh lahir ngn dila, jdi jgn wat aku jadi mangsa cubitan ko..sakit loh...

syaq tgh poyomon depan kemera
hari tu time kte blik lmbat tu..best gile la dapat borak,gelak-gelak sampai tak ingat dunia..padahal ada kat bus stop tu..glak tak pandang kiri kanan tu..n dah lme aku tak gelak puas2 macam tu..ye la, sejak kite berpisah kelas..hehehe..dah lme tak wat lawak bangang ngn ko...best kn????....
cun tak???..(aq la ni)

hmm k la,aku nak explor another blog lak...
cau cincau...

...syira...