Welcome to my blog.. Enjoy your reading!! Keep smiling Ok!!! (^_^)

Ahad, 3 Januari 2010

story AKU

hari tu aku de jnji nak tulis some thing kan.. ni la dia..

DARI HATI

Jiwa nan kosong
Membawa sebuah kesunyian
Kehilangan yang tersayang
Merupakan satu kesakitan
Kesakitan nan menggunung
Membawa aku ke sebuah tempat
Tempat yang telah membangkitkan segala nostalgia
Nostalgia aku dan kalian semua

Berdiri aku disana
Bersama satu jiwa
Kesedihan, terluka, keseorangan,kesepian dan kehilangan.

Senyuman dan hilai tawa itu
Tak bisa mengubat luka ini
Tetapi semakain mengembalikan nostalgia itu.

Disitu
Aku menerima satu bisikan
Bisikan yang sangat dingin
Hingga mencengkam sanubariku
Dibawa oleh sang angin
Si pencinta alam

Sayang....
Seribu kali sayang......

sorry...aku tak sanggup nak sambung...aku btol2 terasa mcm nak mati tahan perasan ni..
sometime aku rse aku ni bodoh pun de..tak hbis2 tggu dia..tak habis2 mengharapkan dia..
Sudah la..semua tu takkn berlaku lagi..nnt aku gak yg merana..
hope thun ni semangat aku akn lebih kuat, tabah dan dapat lupakn segala kesedihan dulu..
dah sudah. aku tak sanggup dah...


tahun baru,aku mesti dengan azam baru.
pe dia azam aku tu?
Lupakan semua kesedihan, fokus kat pelajaran, n be a good person(dont be noughty aaaa......)...............

kpde kwn2 yg nak tkar sekolah, aku akn rndu kat korg semua...love u alll
to my best friend, syaq yg sntiasa ngn story mory dia tu..(ckg zila, ##### & *******) tak leh ckp r..snsetif topik.
dila yg penuh ngn rahsia sampai mati..heheh..(jgn mre....)
atie...don't be sad ea..no matter will be happend, aku sntiase de ngn ko...
to atikah yg dok kat putrajaya..dah stahun tak jumpa ko..rindu tu....
n to all my friend...walaupun tak tulis kat sini, korg semua de dlm hti aku..aku tak penah lupa pun..

tadi petang aku n my family anta kakak aku msok asrama..
sob sob sob..sbnrnye aku tak sedih pn..dekat je..wt pe nak sedih..hehehe..kjam nye..
dan mulai mlm ni aku de teman baru dlm bilik. spe? dik ku yg chuby(athirah) la...
sok dia start kolh. dh drjh 2 pun..
bljar pndai2 ye dik...

Dan untuk aku yg msih tak leh lupakan dia..
Terus bizikan diri anda dengan homework...
GO SYIRA GO...............

I BELIVE I CAN FLY....(pe kes plak ni..)

Tiada ulasan: