Welcome to my blog.. Enjoy your reading!! Keep smiling Ok!!! (^_^)

Jumaat, 8 Januari 2010

SeMiNgGu Di sEkOLaH

hari ni hari ke empat aku start skolah. hari pertama dah pikul buku macam pikol batu.. bayangkan 18 buah buku yang tebal-tebal nak kne gendong bawa balik. dahsyat tak?????..... next day nye dah start belajar.. math, fizik,kimia & add math...subjek yg berat yg harus aku hadapi walau ape pn akn t'jdi...ha! lupa lak kat EST yg next week aku dh de presentation..teruk nye...

cikgu bm lak suruh aku wat sinopsis novel papa...akhirnya kau tewas jua..aduuhhh..aku bab sinopsis ni bkan bijak beno pun..klo bab mengopi dri buku rujukn tu memang no 1 la...klo kje math plak, mmg aku paling ske.. lju je buat klo dpat..sjarah pun dah de kje..snang cte smua subjek dah de kje..sush la aku...

dh le besok nk blik melaka..mne nak blik kg, mne nak g knduri kwin, mne nak wat homework..now, aku tak de mse nak main2 dh. nak jiwang2 pn dah tak kuase dh. skarg time utk serius..ok smua...wat muka ble thap gban korg.....

syaq, sjak kte tak sme klas ni, aku rse lain la plak. slalu blik ngn ko.. duduk dlm bas ngn ko. dgr lawak bangang ko tu..rndu gk aku kt smua tu..ye la, dh stahun asyik bkepit ngn ko je..smpai aku g dating pun aku suruh ko tman..hahaha...tak snonoh tol aku...walaupun aku tau ko trsa mcm kpendekan..huhuhuhu..sory...tp aku tak kesh..mne tau, skali ko memnjg, mglahkn aku n dila tu..pastu abis la aku kne debik ngn cik dila tu sbb ko memanjang mgalahkn dia..hehehe..

to atie yg asyik sad ngn si Z tu.. just forget him la.. ko gk pnah kye kat aku cm tu kn..aku rse, skrg ni delh mse yg sesuai..aku tkde niat nak suruh korg b'pish,tp...ko pndai2 la pikir ea..tu mse depan ko...but if korg dah back to the normal situation..aku doakn korg akn hppy together forever ea...

kpda ckg2 smua...(ckg smkaj) ajarlah kmi, anak2 murid mu dgn ikhlas agar mudah kami menerima ilmu mu....
dila, aku keap the chain le bki duit brg tu ea...hehehe...

kpada kakak ku yg berade di hostel SAAS, aku tau le korindu kat kitorg kn...mgku je la kak long oi...hrap2 ko blik ngn prubhn la ea...ha! lupa lak, adik kite yg tira n izzat tu rindu kat ko..ala, kan hri tu ko call rmah..hehehe..klaka la korg ni..tgk cm aku ni, cool je memanjang...

harap, blik mlaka kli ni dpat wat rock climbing tu..gle aku tringin nak wt tu....

k, cau cinci dlu..nak setelkn homework yg blambak-lambak n nak meng hfal benda2 yg tah pepe ni..

p/s: hope aku dpat ubah diri, prangai n improve my IQ in high level...

Tiada ulasan: