Welcome to my blog.. Enjoy your reading!! Keep smiling Ok!!! (^_^)

Jumaat, 15 Januari 2010

MiNgGu Niii.....

second week at school...mcm2 terjadi.pening d wtnye..ngn homework blambk-lmbak..hri tu mesyuarat agong, mmg nmpknye aku ni jenis yg tak layak pegang jawatn AJK gmaknye..ye la, all of my friend such as syaq, dila, miya, atie dpt pegang jawatn...mymph la...klo aku tkat dpat pegng jwtn AJK kt ps je wt pe..mmg smua dk ps ade jwtn msing2 pn...(sjak bile ko jdi gile kuase ni syira???? sjak mrkh koko d prlukn utk msuk mne2 lpas SPM nnt...)

my first presentation this year..jgn ckp tkot, smpai sjuk2 kaki tgn aku di wtnye..jntung aku ni plak bdebr dgn kecgnye smpai bleh t'kluar la...agknye dh smpai 3 juta kali dia berdegup dlm mse sesaat kot...(dhsytnye...) nk wt cm ne..mmg aku jnis pnkut wt presentation thap mcm tu...aku ni mmg seriau sikit bab berckp depn org rmai..rse mcm takde kyakinan je...

smlm birthday my chubby girl...(athirah) celik je mte pgi smlm, dan dan dia tye aku nak ksi hdiah pe kat dia hri ni...dan aku pun....( ^______^ ) murah je... tak yh byar..gdebuk! bedebik aku dpat dri dia...sakit tu....tau tau je la aku ni...bab nak kluarkn duit mmg kdekut...smpai ayh n mak aku pun ckp yg aku ni kdekut...hehehehe...

tdi lak,de ke ptut aku leh t'bwk bku add math..kn hri ni math je syira oii...tak denye add add ni....nsib dpat ckg math yg memahami dan baik hati...i like..... ( ^___ ^ ) hmm nk komplen ckit kat cini..ckg add math aku mmg sungguh sungguh sungguh sungguh tak best....to fast...pning aku nak phm..nak tye along aku, dia dok asrma lak..ptg ni bru dia blik...bleh la tye skit...

to paman...bersbar lah ngn dugaan yg datang k...slow2 la pujuk awek yg suka mrjuk tu.....tgk cm ira ni..tak de pun nak mjok2..wt pnat je....hehehehe..(^__^)..ha! tak de mse la nak ksi pmn pic..t la, ble rse rjin ira ksi...

duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit.....boson aku dgr bndlh tu....hidup ni tak leh ke klo tnpa duit...duit klas, duit klab,duit rumah sukn, duit ps,duit yurn kolh,duit bju klab, duit kdet polis....th amen de lagi..mles nk pkir...byk bno...smua nak on time...tp sory la...bab duit2 ni mmg aku ska byr lmbt2...mls nak mintak kat mak sbnrnye..ye la, ksian aku tgk mak aku keje jge ank org tu...pastu aku yg tukg abis kn...aduh.....

kpd org yg tlh mmg hilngkn dirir dari aku...aku redha klo ko nak terus hilangkan diri dari aku smpai ble2 pun...aku bersyukur sbb aku pernah kanl ko sblum ni....

...sYiRa...

Tiada ulasan: