Welcome to my blog.. Enjoy your reading!! Keep smiling Ok!!! (^_^)

Rabu, 20 Januari 2010

Sang Mantan

dulu aku kau puja
dulu aku kau sayang
dulu aku sang juara
yang selalu engkau cinta
kini roda telah berputar
kini aku kau hina
kini aku kau buang
jauh dari hidupmu
kini aku sengsara
roda memang telah berputar

mana janji manismu
mencintaiku sampai mati
kini engkau pun pergi
saat ku terpuruk sendiri
akulah sang mantan
akulah sang mantan

sakit teriris sepi
ketika cinta telah pergi
akulah sang mantan
akulah sang mantan

mana janji manismu
setia sampai aku mati
kini engkau pun pergi
saat ku jatuh dan sendiri

mana janji manismu
mencintaiku sampai mati
kini engkau pun pergi
saat ku terpuruk sendiri

akulah sang mantan
akulah sang mantan
akulah sang mantan
akulah sang mantan


lirik lagu ni mmg sme mcm pe yg aku rse skarang...dah takde makne ape2 lg cinta itu..smuanya phit pahit pahit pahit dan pahit..

skarg ni..jiwa aku kosong...sgat2 kosong..paman..thanks couse slme ni paman bg sokongn moral kat ira..ira hrgai sgt2...thanks paman..paman, klo paman ni abg kndung ira kn bgus, byk bnda ira nk cte kat paman..ira nk kongsi kesakitn ni..biar pman phm prasaan ira..biar pman syg kat awek pamn tu btul2 dan tak main2 kn dia...ira doakn pamn n all couple kat dunia ni bahagia buat selamanya n tak akan dpat rse pe yg ira rse skrg ni...susungguhnya,mmg skit..sush nak di ubati...hanya tuhan sje yg memahami segalnya...


Tiada ulasan: