Welcome to my blog.. Enjoy your reading!! Keep smiling Ok!!! (^_^)

Sabtu, 23 Januari 2010

i'm really sorry...


hmm..akhirnya aku tahu apa kawan-kawan aku rasa bila aku asyik bagi tau problem aku kat diorang...
aku tak bermaksud nak bebankan korang..terutame skali syaq..aku just nak syer je..aku tak tau nak cite kat spe, sbb tu aku cte kat korg..but it's ok..after this, korg smua takkn tau ape problem aku dah..n aku takkn crite kat korg mslh aku sme ada dlm blog or dkt kwn2 aq..(syaq,dila,atie,nini...n paman...)sorry sbb slame ni bebankan korang ngn mslh aku yg th pape ni kn...after this,tmpt untuk aku memohon pertolongn dn tmpt aku mgdu adlh kepada pencipta ku...sesungguhnya dia yg lebih memahami dan mengerti aku lebih dari korang smua...sorry friends...

Tiada ulasan: