Welcome to my blog.. Enjoy your reading!! Keep smiling Ok!!! (^_^)

Isnin, 25 Januari 2010

dUNiakU hARi iNi

finally aku dapat faham apa yang diajar oleh guru tersebut..
tak susah sebenarnya..tapi ye la,kalau dah tak focus, nak faham apenye..
actually, aku dapat jiran yang suka bercakap..ada je la yang dia nak cakap kan..tak sangka la pulak..tak layan karang, terasa, nak tak nak,layan la juga..tapi aku just tersengih sane, tersengih sini dengar dia bercakap..tak dengar pun sebenarnye..cuma bagi respond je..hehehe..kejam ko syira...dan tadi, dia dapat jiran yang banyak cakap macam dia..ha! dok tergelak je la kejenya..lantak la...yang penting tak kacau aku nak belajar...

tukar kelas!
tak nak.....
dah la kelas first sains tulen tu cikgu english nye aku tak tahan sikit..bukan pe..cuma dia suka menjerit-jerit bila mengajar..aku dah la tak boleh macam tu..karang hilang mood aku nak belajar english..lagi pun dak kelas tu macam....huh! malas la nak cakap..senang cite memang aku tak leh ngam ngan diaorang..ye la, dak pandai-pandai..aku ni dah le kureng...mane nak ngam nagn diorang..lagi aku dipulaukan de la karang...err..tak nak aku..

sejak akhir-akhir ni, aku baru perasan yang aku ni sebenarnye ramai kawan..hik hik hik...gile pe ko syira..ye la, selame ni aku asyikngan dak dila n syaq je..mne aku nak tau aku de ramai kawan kan...ngok la ko syira...

ni aku nak nyanyi sikit ni...
I love you, you love me
We are happy family
With a great big huge
And a kiss from me to you
Won't you say you love me too?
I love you, you love me
We're best friends like friends should be
with a great big huge
And a kiss from me to you
Won't you say you love me too?
hehehehe..
aku suke lagu ni..
nampak macam menghargai kawan-kawan..
dan sebenarnye, lagu ni untuk semua kawan-kawan aku yang berkawan dengan aku...
aku sayang korang tau...
jadi!
hayati lah lirik tersebut...
he1000x...
By,
...Syira...
..(^_~)..

Tiada ulasan: