Welcome to my blog.. Enjoy your reading!! Keep smiling Ok!!! (^_^)

Isnin, 26 Oktober 2009

Tekak Aku Merana

pergh, akhirnya tamat sudah riwayat koir untuk hari graduasi skolah aq. dan sekarang ni start la kes memonteng.. bukanya pe, if aku g skolh pn bkan de bnda best sgt aq leh wt. klo dlu aq g kolh sbb nk belajar tp skrg ni dah tak bljr dah.. tp de la wt aktvt utk bdk2 lepas pmr ni.. tp aq taknak ikot la.. tak best pun..

mlu gle time hri graduasi tu. tak psl2 bdk2 koir trmsuk aq kne jdi pk pacak sbb nk tggu tetamu terhormt dtg. dh la dtg lmbt. tercbr gk keimanan aq ni.. aq nk bg nasihat sikit r.. if korg de wt tmu jnji, better korg dtg awl 5 minit dri wktu yg tlh d ttpkn tu.. ye la, tak menyushkn org yg korg bkl jmpa tu nnt..

dah tu time nyanyi tu la msalah. tibe2 je tkak aku gtal giler. tahan tahan.... jgn wt mlu kt ats stage ni. than, aq pn pe lg, smbung je la nyanyian tu tdi. nk hilgkn gtal pnya psl aq pi tern suara. pergh..sdp pnya cte.. now, suara aq x jdi suara rock but tekak aq memang tgh mnderita tahap gmpk dh ni.. skit2...

k r, tkar topik plak.. now, aq de maslh ngn mamat yg x reti bahasa. aq dh tak nak ingat pasl dia lgi but dia still muncul dlm hdup aq. cukup la ko dh di si nad tu.. please jgn cri aq lg.. aq boleh trima ko sbgai kwn n tak lebih dari tu.. tolong la pham aku ni..

kpla aq naik kusut pikir msalah ni.. aq tgh lyn ko dgn baik, better ko terima lah permintaan aku ni. jgn sampai stu hri nnt aq kurg ajr ngn ko. klo boleh aq tak nak smpai perkara tu terjdi.. cukup la dengan crita lalu yg pernah kita buat bersama.. aq dh tak leh bersama ko lgi.. please.. jgn wt hidop aq mrana..

n at the and, aq sentiasa doakn ko bahagia dgn si nad tu..

diner hri tu memang best. sygnya aq tak dapat ikot g rombongan dak ps.. hope thn depn korang wt agy ea...

Tiada ulasan: