Welcome to my blog.. Enjoy your reading!! Keep smiling Ok!!! (^_^)

Isnin, 26 Oktober 2009

Tekak Aku Merana

pergh, akhirnya tamat sudah riwayat koir untuk hari graduasi skolah aq. dan sekarang ni start la kes memonteng.. bukanya pe, if aku g skolh pn bkan de bnda best sgt aq leh wt. klo dlu aq g kolh sbb nk belajar tp skrg ni dah tak bljr dah.. tp de la wt aktvt utk bdk2 lepas pmr ni.. tp aq taknak ikot la.. tak best pun..

mlu gle time hri graduasi tu. tak psl2 bdk2 koir trmsuk aq kne jdi pk pacak sbb nk tggu tetamu terhormt dtg. dh la dtg lmbt. tercbr gk keimanan aq ni.. aq nk bg nasihat sikit r.. if korg de wt tmu jnji, better korg dtg awl 5 minit dri wktu yg tlh d ttpkn tu.. ye la, tak menyushkn org yg korg bkl jmpa tu nnt..

dah tu time nyanyi tu la msalah. tibe2 je tkak aku gtal giler. tahan tahan.... jgn wt mlu kt ats stage ni. than, aq pn pe lg, smbung je la nyanyian tu tdi. nk hilgkn gtal pnya psl aq pi tern suara. pergh..sdp pnya cte.. now, suara aq x jdi suara rock but tekak aq memang tgh mnderita tahap gmpk dh ni.. skit2...

k r, tkar topik plak.. now, aq de maslh ngn mamat yg x reti bahasa. aq dh tak nak ingat pasl dia lgi but dia still muncul dlm hdup aq. cukup la ko dh di si nad tu.. please jgn cri aq lg.. aq boleh trima ko sbgai kwn n tak lebih dari tu.. tolong la pham aku ni..

kpla aq naik kusut pikir msalah ni.. aq tgh lyn ko dgn baik, better ko terima lah permintaan aku ni. jgn sampai stu hri nnt aq kurg ajr ngn ko. klo boleh aq tak nak smpai perkara tu terjdi.. cukup la dengan crita lalu yg pernah kita buat bersama.. aq dh tak leh bersama ko lgi.. please.. jgn wt hidop aq mrana..

n at the and, aq sentiasa doakn ko bahagia dgn si nad tu..

diner hri tu memang best. sygnya aq tak dapat ikot g rombongan dak ps.. hope thn depn korang wt agy ea...

Isnin, 19 Oktober 2009

cErItA LePaS PMR

Dah lame aku tak bukak blog ni. Ingatkn nak bukak lepas pmr, tapi malas punya pasal takde la aku bukak. Alhamdulillah.. semuanya berjalan lancar sepanjang peperiksaan berlangsung. Hmm ikutkan hari ni, budak2 PS de rombongan but aku tak dapat ikut sebab de hal yang aku harus buat. aku ingat lepas pmr ni boleh la relax cikit. rupanya de bnda lg yg aku kena wat. for example singing. why? 4 graduation day at my school.

Ikutkn mlas nak join, tp ble di pikirkn blik ikot je la.. krang nak wt pe ble xda bnda nk wat. hmm rindu r... ah! lntk la. bkn diatau pun. bosan r.. i need something yg leh wt aku tak boring. huh! nanti cuti kolah lg r dhsyat boring aku ni.. kakak aku klo boring kojonyo tdo. tp aku tak leh nak tdo r.. aku wat bnda yg leh mnaikkan brt bdn aku. cntohnya msak, than makan... senang kan. but bnda tu de ksan negatifnya.. tu yg aku tak suka tu..

Aku tak tau ape aliran yg ptut aku amik yg leh ngam ngn jiwa aku ni ble naik form 4. Naik buntu di wtnya. when i'm asking dad, he said up to me. bukan nak kasi klu langsung. ni yg wt aku mkin buntu ni.. so. spe2 yg de pglaman, can u syer with me? aku tol2 perlukn prtolongan.

kdg2 ble aku brgn sorg2 psal bnda ni, aku terpikir nak niaga.. bukak kedai makan or something like that la.. aku dh terbyg dah nak bukak kedai cm ne but tak tau nak trgkn cmne.. klo bukak kdai mkan kat tman aku ni, boleh laris kdai aku ni. ye r, muda mudi kat sini suka melepak 24 hours.. huh! bijak2...hehe, puji diri plak.

Next, pe lgi nak ckp ek. oh ye, diner yg di wt oleh gru2 pgws PRS,PS dan ICT leh tahan gak . aku hargai segalanya.. walaupun wt kat hotel SRI BESTARI (dewan sekolah) but decoration nye leh tahan gak. Than, hri ni pnutup rya kn. so aku nak ckp, Semoga Bertemu Lagi Di Aidil Fitri Yang AkanDatang!

Cau dlu....!!!!